Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 98 m² bez realitkyMilotická, Praha - Zličín

Milotická, Praha - ZličínVybaveno
Cena7 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 071 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Přímý majitel nabízí byt v novostavbě z roku 2010 o dispozici 4+kk 98,2 m2 + 30,9 m2 balkóny a lodžie, dále 2 garážová stání a 2 sklípky (6,6 m2). Celková užitná plocha cca 170 m2. Orientace na východ, jih a západ.

Byt disponuje velkým úložným prostorem: komora, šatna, dvě prostorné vestavěné skříně. Dále jsou k bytu dva sklípky v osobním vlastnictví, které se nachází mimo byt na chodbě u bytu a dále v přízemí domu.

V bytě byly použity kvalitní materiály s důrazem na kvalitní zpracování. Kuchyňská linka zn. Koryna je v kombinaci dýhy a kvalitního lamina, kuchyňská deska je z pravého kamene v broušeném designu - mat. Nábytek v předsíni a chodě je zhotovený na míru, přičemž použitý materiál je dřevěná dýha.

Byt má další nadstandardní provedení a kvalitní vybavení: stropní podhledy s bodovým světlem, elektricky ovládané předokenní rolety, bezpečnostní vstupní dveře zn. Next, dřevěné plovoucí podlahy, dřevěné interiérové dveře zn. Sapeli . Byt je vybaven elektronickým zabezpečovacím systémem (EZS) s napojením na PCO (dálkové střežení).

Dům je v dobrém udržovaném stavu, společné prostory mají také kvalitní provedení. Vstup do domu je na elektronické čipy a dům je střežený kamerovým systémem. Dům má také vlastní dětské hřiště, které se zamyká. Vytápění je centrální dálkové - vlastní plynová kotelna.

V okolí se nachází dostatek dětských hřišť, park, fotbalové hřiště, škola a školka, restaurace a bezpočet obchodů (nákupní centrum Metropole, Globus, Tesco, Ikea, Sconto, Hornbach aj.). Okolí umožňuje také procházky přírodou.

Bydlení je vhodné zejména pro rodinu s dětmi.

RK, PROSÍM, NEVOLEJTE!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu351622
Dispozice4+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha98
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.