Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 67 m² bez realitkyNa Ohradě, Soběslav - Soběslav, Jihočeský kraj

Na Ohradě, Soběslav - Soběslav, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč


Nabízíme pronájem bytové jednotky o výměře 67 m2. Byt 2 + 1+ B v centru Soběslava u Táboru. Nachází se v 2 NP zděného domu, který má pouze 6 bytové jednotky. Byt má balkon, vlastní vodoměr, elektroměr a 2 sklepu v suterénu. Byt po komplexní rekonstrukce: novy plastově okna, dveře, elektro, voda a kanalizační rozvody, kamny, omítky, malby, podlahy, zdravotechnické zařízeni, světla, lustr. Společná TV anténa. V bytu jsou 2 záchody(

koupelna s vanou a záchodem a samostatný záchod). Ve všech pokojích namontovány lustr a světla. V koupelně namontovány infra-těleso pro rychle ohřev s dálkovým ovladačem, 2 skříně a 2 sušárny (1 s topným tělesem pro ručníky).

V kuchení stul a 4 zidle, v obyvaků 2-lužkova postel, zercadlo, skřin. V loznice skrin. Klidná, krasná lokalita v centru se vzdálenosti do 200 metru koupaliště, do 500 metru namésti, Supermarkety: TESCO, LIDL, KIK, tankovací stanice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu353642
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha67
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.