Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyNa Vysluni, Neratovice - Neratovice, Středočeský kraj

Na Vysluni, Neratovice - Neratovice, Středočeský kraj
Cena1 669 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 200 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabizim k prodeji druzstevni byt 3 kk ve 3. patre v Neratovicich o celkove plose bytu 76 m2 lodzie cca 7 m2. Pokoje v byte jsou po obou stranach (vychod i zapad). Bytove jadro je v puvodnim stavu s moznosti prestavby, toaleta a koupelna jsou samostatne. Soucasti bytu je komora na chodbe ve stejnem patre a sklepni koje. Podlahy v byte tvori lino. Dum prosel castecnou rekonstrukci: nova plastova okna z jedne strany, druha strana planovana na kveten, stoupacky jsou nove v plastu. V planu je novy vytah a zatepleni. V byte je pripojka na kabelovou TV a internet.

V Neratovicich je veskera obcanska vybavenost: skolky, skoly, obchody, nemocnice atd.. Autobusova zastavka 3 minuty chuze od domu, dobre spojeni do Prahy ( Holesovice, Vysocanska 20-30 minut). Byt lze prevest do osobniho vlastnictvi do dvou let od zazadani a je k dispozici ihned. Pri rychlem jednani je mozna sleva! V pripade zajmu volejte na tel. 732889905

K nastěhování: 14/04/2008

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu3546
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha76
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.