Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyVinohradská, Praha - Vinohrady

Vinohradská, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Moc hezký byt 2+1 (50 m) přímo na Vinohradské ulici v cihlovém secesním domě. Celý byt je po kompletní rekonstrukci z r. 2005 - pěkný, čistý a vkusně zařízený. Byt se nachází ve 4. patře cihlového domu s výtahem. Na podlahách nové plovoucí podlahy, v koupelně dlažba. Nové etážové topení s termostatem. Kompletně zařízeno novým nábytkem. V koupelně je sprchový kout a WC. Okna do dvora, velmi tiché! V bytě je TV s možnosti napojení na kabelovou televizi a Internet, telefonní přípojka. Domácí spotřebiče - pračka, lednice mrazák, myčka, sporák a trouba, mikrovlnná trouba, plne vybavená kuchyň. Vynikající dostupnost MHD (1 minuta na Jiřího z Poděbrad a zastávka tram č.11, 10 minut pešky do centra)

Byt je k dispozici od 1. července. Ideální pro 1 osobu nebo pár.

A  very quiet, renovated 2+1 apartment in a secession building right on the Vinohradska Street next to Jiriho z Podebrad square. The apartment is fully equipped with kitchen alcove (including dishwasher, microwave, oven, cooker, dishes etc.), living room (sofa-bed, dining area, computer corner, TV set), bedroom (double bed) and bathroom (with shower). Telephone line, UPC cable for TV and Internet is available in the building (not included in the rent). Windows face the courtyard and common garden. Close to parks and excellent public transportation connection (1 minute to underground station Jiriho z Podebrad and tram No.11, max. 10 minutes walking distance to the city center. Lots of shops around.

Available from 1 July. Ideal for 1 person or a couple.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu3563
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.