Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 79 m² bez realitkyČernochova, Praha - Košíře

Černochova, Praha - KošířeČástečně vybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Útulný a sluný byt 3+kk (79 m2) s terasou (10 m2) a šatnou k pronájmu ve skvělé lokalitě – Praha 5, Košiře (Malvazinky), ul.Černochova. Byt se nachází ve 6. patře novostavby s výtahem. Sestává se z prostorné předsíně, obývacího pokoje s kompletně vybaveným kuchyňským koutem s luxusní linkou vybavenou spotřebiči (indukční varná deska, trouba, myčka, lednice s mrazničkou, digestoř) dvou ložnic, vybavené šatny, koupelny s vanou a odděleného záchodu. V bytě byly použité nadstandardní materiály (dřevěné masivní parkety, luxusní obklady, dveře Sapeli, bezpečnostní protipožární dveře (3.třida bezp.), šatna a kuchyňský kout jsou vyrobené na zakázku od truhlaře). Součásti bytu je 10 m2 rohová terasa (vstup y obývacího pokoje) s úžasným výhledem na Prahu, celý byt je otočen do dvora a do zeleně. K disposici je dále garážové stání, sklep, telefonní přípojka, domovní telefon. Dům je dobře udržovaný, internet je možný od vice dodavatelů. Byt se bude pronajímat částečně zařízený (vystavená šatna a kuchyňská linka, vybavená koupelná).

Novostavba se nachází ve velmi klidné a zelené bývalé vilové čtvrtí ve slepé ulici. Ve dvoře je udržované dětské hřiště. V pěší dostupnosti je park Cibulka a stáje s poníky. V okolí je vice dětských hřišť a několik školek (soukromé i státní). Autobusy 137, 501 a 143, stanice autobusu je pouhých 5. min chůze. Perfektní dostupnost do centra, m.Anděl (veškerá infrastruktura) je v dostupnosti autobusem 6 min, autem 4 min.

Cena 19000 + poplatky cca 4500

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu357317
Dispozice3+kk
Podlaží7
Typ budovyCihla
Užitná plocha79
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.