Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 45 m² bez realitkyDobronická , Praha - Libuš

Dobronická , Praha - LibušČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč


Byt v novostavbě v prvním nadzemním podlaží s kompletně zařízenou kuchyní, včetně vestavěných spotřebičů. K bytu náleží komora 3,2m2 (součást bytu), zasklená lodžie (otevírací), velká koupelna s vanou, oddělené WC. Možnost dokoupit garážové stání za 1000,-Kč/měs. V domě je výtah a všechny rozvody: tel. internet, tv. Strategická poloha - 10min. na metro C Kačerov. 10min. na tramvaje č. 3, 17, 21. V blízkosti Kunratický park, Krčský les, nespočet restaurací. Poplatky 2800,- + 500,- záloha na elektřinu.

NEW flat for rent, 50m2 one room flat with kitchen, balcony and small room for wardrobe. Big bathroom, separate WC. Location Prague 4, street Dobronická near bus and metro station. Nearby restaurants, shops, forest for walks and jogging. Monthly rent exclusive charges 8900,-CZK. Possible with garage for 1000,-CZK/month

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu35752
Dispozice1+kk
Podlaží1
Plocha45
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.