Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 25 m² bez realitkyDonská, Praha - Vršovice

Donská, Praha - VršoviceVybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt, 22 m2 na rozhraní Vinohrad a Vršovic. Byt je po celkové rekonstrukci a je vybaven malým kuchyňským koutem: dřez, lednice, mirkovlnka, kávovar a dvouplotýnkový vařič. V koupelně je sprchový kout a pračka. Ložnice je vybavená manželskou postelí, skříní, televizí se satelitem, stolem,dvěmi židlemi a křeslem. Byt má skvělou dostupnost do centra. Nachází 200 metrů od tramvajové zastávky, 2 zastávky od Náměstí Míru a 100 metrů od Havličkových sadů. Preferujeme dlouhodobý pronájem a kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu včetně služeb bude vyžadována.Cena je 10500,- včetně všech služeb a internetu. Byteček je nekuřácky a zvířatka jsou zakázané. Byt je k nastěnování od 1.10.2014. Pokud máte zájem o prohlídku zavolejte popřípadě napište sms na tel.

Dekuji :o)))

Hi everybody,

I am renting out my apartment on the border of Vinohrady and Vršovice, next to the park Grebovka, just 2 stops from Náměstí Míru. The apartment is fully furnished with a small kitchen corner: fridge, micro, owen, cooker, washing machine. The price is 10000,-/month including all utilities. I woul´d like to rent out the flat for a longer period. If you need some more information or you want to have a viewing contact me:

sylvie.kamasova@seznam.cz or at 777552937.

Thank you

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu35758
Dispozice1+kk
Podlaží1
Užitná plocha25
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.