Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 75 m² bez realitkytř. Budovatelů, Most - Most II, Ústecký kraj

tř. Budovatelů, Most - Most II, Ústecký kraj
Cena610 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 587 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Naléhavé bezprecedentní cenu. Nabídka k prodeji byt v osobním vlastnictví 3+1+ 3 (tři) balkony+ komora o 75m2 v cihlové zástavbě v centru města Mostu-třídě Budovatelů. Byt se nachází ve třetím podlaží pěti patrového domu s výtahem. Výška stropu v bytě-2.8 m! Byt po kompletní rekonstrukci-položena nová dlažba, WC, koupelna-nové, má zavedenou kabelovou televizi a internet. Plastová okna, nová kuch.linka v každé místnosti balkon. V kuchyni je nová linka s plynovým sporákem, na zemi dlažba. V pokojích jsou původní dřevěné parkety pokryté kobercem a linem (vstupy na balkony). V předsíni je položená dlažba, disponuje původní vestavěnou skříní, vstupní dveře mají přídavný zámek, komora je také dlážděná, má udělané rozvody pro pračku. Dům je postaven do čtverce, uprostřed s malým parčíkem. Dům se nalézá v klidné a vyhledávané lokalitě, v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Dům prošel částečnou rekonstrukcí - výměna všech rozvodů, , má novou střechu, nová plastová okna, oprava balkonů a je připraven k zateplení. Klidná a žádaná lokalita blok 91. Dům se nachází v oblasti velkého rozsahu-městské obnovy (http://www.mesto-most.cz/informace/index.htm). K bytu náleží sklep, sušárna, společ ná kočárkárna. Naléhavá a velmi levné! Dohoda o ceně možná.

Offer to sell flat privately owned 3 +1 + 3 (three) + balcony 75m2 chamber of the brick buildings in the center of Most-class Budovatelů. The apartment is located on the third floor of the five patrového building with elevator. Ceiling height in the flat-2.8 m! Apartment after complete reconstruction of a new-laid tiles, toilet, bath-new, the established cable television and internet. Plastic windows, new kuch.linka in every room balcony. The kitchen is a new line with a gas stove, on the ground tiles. The rooms are the original wood floor covered with carpet and line (exit to the balcony). The hallway floor tiles laid in, has the original built-in cabinets, entry doors have an additional lock chamber is also paved, made like a washing machine wiring. The house is built in a square in the middle with a small little park. The house is situated in a quiet and sought after location, close to all amenities. The house underwent a partial reconstruction - the exchange of all divorces, has a new roof, new plastic windows, balconies and patch is ready for insulation. Quiet location and affordable block of 91st The house is located in the large-scale urban renewal (http://www.mesto-most.cz/informace/index.htm). The cellar, drying room, OUR society bicycles. Agreement on price possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu35902
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha75
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.