Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyBořivojova, Praha - Žižkov

Bořivojova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízíme pronájem bytu 2+kk+šatna v ulici Bořivojova, Praha 3 - Žižkov. Byt se nachází v udržovaném cihlovém domě, 6. patro (s výtahem, půdni vestavba, okna na Parukářku a na televizní věž). Celková podlahová plocha bytu 51m2. Dispozice - 1 samostatný pokoj (např. ložnice), 1 pokoj jako šatna, kuchyň s kuch. linkou otevřená do obývacího pokoje, koupelna s vanou, bidetem a WC. Byt po rekonstrukci, 2 vestavěné skříně, podlahová krytina - parkety a dlažba, topení a ohřev vody na plynový kotel. Parkování před domem. V místě velmi dobrá občanská vybavenost, 2 parky v docházkové vzdálenosti, tramvajová zastávka Lipanská 2min chůzí, stanice metra Jiřího z Poděbrad 10min chůzí. Byt je k dispozici od 01.12.2016.

The one-bedroom attic apartment on Borivojova street (between Zizkov and Vinohrady). The living room with an open kitchen, windows on tv tower and Parukářka park. Another 2 rooms serve as bedroom and walk-in wardrobe (small room) right now. Bathroom with a bathtub, bidet and view on tv tower. The flat is in the XX century building on the top floor with a lift. The kitchen is furnished with the fridge, dishwasher, oven and cooker. The floor is covered with parquet and tiles in the bathroom. The heating and warm water on gas. Parking in front of the house. Very well situated: 2 minutes to the tram stop, 10 minutes to metro station. Supermarket and groceries round the corner. Two beautiful parks within a walking distance.

Available from 01.12.2016.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu361177
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha51
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.