Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 37 m² bez realitkyGrohova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Grohova, Brno - Veveří, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 900 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč


Pronájem zařízeného cihlového bytu 1+kk, který je po rekonstrukci v centru Brna na ulici Grohova 17. Byt se nachází ve 3. NP s výhledem do klidné části zahrad ve vnitřním traktu. Celková plocha bytu je 37,04 m2. Celý dům je po rekonstrukci s výtahem.

Nabízí se skvělé ubytování v centru Brna s perfektní dopravní dostupností co centra města. V blízkosti je přímé spojení tramvají s centrem města tak i k Masarykově univerzitě, k Právnické fakultě, k Filozofické fakultě atd…

Dispozice bytu:

vstup do předsíně 6,8m2, obývací místnost s kuchyňským koutem o výměře 23,5m2, koupelna 3,5m2, WC 1,53m2 , sklepní kóje 2m2 V bytě je možné zavést telefonní linku. Připojení k internetu přes kabelové připojení UPC.

Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s elektrickým dvouvařičem, digestoří a ledničkou. V obývacím pokoji s kuchyňskou linkou je jídelní stůl a 4x židle, rozkládací sedací souprava, psací stůl, koberec, šatní skříň, televizní skříňka. Z předsíně ve které je vestavěná šatní skříň je dále přímo přístupná, koupelna a samostatné WC. Obě místnosti jsou po kompletní rekonstrukci (zděné jádro). V koupelně je sprchový kout, umyvadlo. K bytu náleží úložný prostor ve formě sklepního boxu. V domě je společná prádelna, sušárna.Mimo vlastní nájemné se hradí skutečná spotřeba el. energie a zálohy za vytápění a spotřebu vodného a stočného a dále poplatky za užívání a úklid společných prostor ve výši 2.200,- Kč/měs.Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s elektrickým dvouvařičem, digestoří a ledničkou. V obývacím pokoji s kuchyňskou linkou je jídelní stůl a 4x židle, rozkládací sedací souprava, psací stůl, koberec, šatní skříň, televizní skříňka. Z předsíně ve které je vestavěná šatní skříň je dále přímo přístupná, koupelna a samostatné WC. Obě místnosti jsou po kompletní rekonstrukci (zděné jádro). V koupelně je sprchový kout, umyvadlo. K bytu náleží úložný prostor ve formě sklepního boxu. V domě je společná prádelna, sušárna.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu36147
DispoziceGarsoniéra
Podlaží3
Užitná plocha37
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.