Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 20 m² bez realitkyNa Žertvách, Praha - Libeň

Na Žertvách, Praha - LibeňMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Garsonka přímo u VSTUPU DO METRA PALMOVKA .

Pronajmu velmi pěkný, plně zařízený byt, 20 m2 v OV nacházející se v ul. Na Žertvách. Byt je po nedávné rekonstrukci (vybudované patro na spaní), je vybavený kuchyňskou linkou se spotřebiči (sporák se sklokeramickou deskou, lednice), koženou sedací soupravou, vestavěnou skříní a novou pračkou. Nachází SE 100 METRŮ OD STANICE METRA PALMOVKA s výbornou dopravní dostupností do centra i jiných částí Prahy (metro, tramvajová zastávka i autobusové nádraží). Vytápění je pomocí elektrického přímotopu, provozní náklady bytu jsou na velmi nízké úrovni (2.000 CZK měsíčně včetně teplé a studené vody a správy domu). V blízkém okolí bytu je veškerá občanská vybavenost: obchody, banka, sportoviště, atd. Parkování možné před domem. Vhodné pro nejlépe jednu osobu bez mazlíčků a nekuřák.

Fully furnished apartment 20m2 located Na Žertvách. The apartment is after a recent renovation (built-up floor for sleeping), it is equipped with a kitchen line with appliances (stove with ceramic plate, fridge), leather sofa, built-in wardrobe and a new washing machine. It is located 100 meters from Palmovka Metro station with excellent transport access to the centre and other parts of Prague (Metro, tram stop and bus station). Heating is electric , the operating costs of the apartment are a very low level (2.000 CZK per month including hot and cold water and house administration). In the vicinity of the apartment there is all civic amenities: shops, banks, sports facilities, etc. Parking is possible in front of the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu361481
DispoziceGarsoniéra
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha20
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 87 m (1 min)
PoštaPraha 8
🚶 290 m (3 min)
ObchodNáš chléb
🚶 73 m (1 min)
Banka
🚶 352 m (4 min)
RestauraceU Jagušky
🚶 52 m (1 min)
Lékárna
🚶 242 m (3 min)
ŠkolaZŠ Palmovka
🚶 396 m (5 min)
Mateřská škola
🚘 1 297 m (4 min)
SportovištěFitness
🚶 315 m (4 min)
Hřiště
🚶 244 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.