Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+1 • 225 m² bez realitkyChorvatská, Praha - Malá Strana

Chorvatská, Praha - Malá Strana
Měsíční nájemné60 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč


Byt č. 10 nacházející se v 5. a 6. podlaží o celkové rozloze 225,16 m2, sestávající se ze vstupní haly, obývacího pokoje, kuchyně, čtyř ložnic, tří koupelen vč. WC, dvou šaten a terasy.

Budova byla kompletně rekontruovaná dle vysokých standardů v r. 2001. Jedná se o velmi representativní budovu se dvěma mezonetovými byty v nejvyšších patrech a 8 standardními apartmány. Přízemí budovy je tvořeno 275 m2 kancelářských prostor. V suterénu se nachází relaxační zóna se saunou a whirpool určená pro nájemníky k bezplatnému užívání.

Two level apartment no. 10 located on 5th and 6 th floor with total area 225 sgm, consisting of entrance hall, living room, kitchen, four bedrooms, three bathrooms inc.WC, two dressing rooms and terrace.

The building was completely reconstructed to a very high standard in 2001. It is a really representative building with 2 luxurious two level apartments on the top floors and 8 high standard apartments. The ground floor contains 275 m2 of office space. In the basement there is a relax zone with sauna and whirpool which is at disposal of lessees for free.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu36219
Dispozice5+1
Podlaží5
Plocha225
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.