Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyNachová, Brno - Řečkovice, Jihomoravský kraj

Nachová, Brno - Řečkovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Realitní kanceláře NEVOLAT !!!

Nabízím k pronájmu bytovou jednotku 2+kk o celkové výměře 56m2 v Brně - městské části Řečkovice na Nachové ulici. Jedná se o nový byt, v zatepleném novém bytovém domě, který byl zkolaudován v roce 2010. V bytě jsou zhotoveny: nové podlahy, nová koupelna, nová kuchyňská linka, nové spotřebiče. Byt je velmi útulný a příjemný. Součástí bytové jednotky je velmi prostorný balkón k posezení (9 m2). K bytu je k dispozici i malý sklep (2m2) pro skladování sezónních předmětů. Bytový dům má jeden funkční výtah. Byt se nachází ve 2.NP, přičemž je přístupný z první mezipodesty. Byt je kompletně zařízen a nejsou potřeba již žádné další investice. Vybavena kompletně i kuchyň vč. příborů a talířků. K dispozici i postel a všechny zařizovací předměty. Dispozici bytové jednotky je účelová a praktická: z chodby se dostaneme do koupelny spojené s WC, dále pak do jídelny s kuchyní, která je propojena s obývacím pokojem. Z chodby je rovněž přístup do vedlejšího pokoje - ložnice. Z obou místností se lze dostat na velký balkón. Kuchyň je kompletně nová. Deska i trouba jsou na elektřinu. Vytápění je elektrické s možností vlastního nastavení. V koupelně je podlahové el.topení. U bytového domu je řešeno bezproblémové parkování. MHD, tramvaj i autobusová zastávka je pěší chůzí do vzdálenosti 5-ti minut (stanice Řečkovice). Byt je v klidné části vhodný pro rodinu s dětmi. Nájem činí 10.000,-Kč + 2.500,-Kč inkaso. V inkasu jsou zahrnuty všechny paušální poplatky. (vodné, stočné, elektřina, topení, osvětlení). Nový podnájemník si musí na svoje náklady pouze zřídit TV služby a internet (to v ceně není). Úklid v bytovém domě (1x za 12 týdnů) provádí nájemce. Vratná kauce činí 12.500,-Kč. Kuřáci = ne. Zvíře = ne.

Nájem se platí každého 20.tého dne na následující měsíc dopředu. (to znamená např. 20.1.2017 zaplacen nájem na 02/2017).

Pokud máte zájem, celková cena činí:

Vratná kauce 12,5tis.Kč + 12,5tis.Kč první nájem = 25.000,-Kč

Nástup do bytu možný až od 1.1.2017!!!! Do té doby je byt obsazen stávajícími nájemníky. Prohlídky budou v jeden den, půl hodinky po sobě. Poté si vyberu nájemce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu362385
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.