Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře 2+1 • 80 m² bez realitkyPozořice - Pozořice, Jihomoravský kraj

Pozořice - Pozořice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné4 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


CENA OD 4,5 tis kč/měsíc

Pronájem BEZ PROVIZE nových, velmi pěkných až reprezentativních, SDÍLENÝCH (možno i v celku), VYBAVENÝCH KANCELÁŘÍ s možností dovybavení (cca 80m2) v Pozořicích na zámečku (10min autem nebo 25 minut IDOS busem do centra) s možností PŘESPÁNÍ, se sociálním zařízením, sprchou a kuchyňskou linkou a využitím vestibulu.

Součástí je zasedací místnost, v objektu možnost sídla firmy, asistenčních služeb, krátkodobé i dlouhodobé ubytování a bydlení a dalšího podnikání (výrobně-skladovací prostory 250m2, letní zahrádka,..)

Pevná telefonní linka, internet, bezpečnostní zařízení, bezproblémové a bezpečné parkování přímo před objektem (kamerový systém). Možno podle požadavku vybavit nábytkem včetně TV; DVD, rádio + CD,dekoracemi a osvětlením.

Cena podle využití cca od 4,5 tis Kč měsíčně, podíl energií cca do 1,5 tis měsíčně s vyúčtováním ( SV, TUV, elektro,topení, odpady), v ceně internet a TV vysílání, vratná kauce.

Objekt je nově opraven, historický charakter, venkovní osvětlení, parčík, klidná, oblíbená lokalita, dostupnost do centra Brna autem 10-15min. busem 30 min, v blízkosti chráněná krajinná oblast (sport, procházky) veškerá občanská vybavenost do 100m( obchody, pošta,restaurace,zdravotní a zubařské středisko, sporty,obecní policie,..)

Ve vzdálenosti cca 5 minut jízdou vozem se nachází dálnice D1 a nájezdy na úseku 207,5 Km ROHLENKA nebo 210 Km HOLUBICE.

kontaktní mail : byty@zamecek.info

Office for rent shared or full, completelly furnished.

FROM 4500 czk/month + 1500 czk/month charges.

internet included.

kitchen, toilet and shower available.

more info: byty@zamecek.info

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu362663
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Plocha80
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.