Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 25 m² bez realitkyPražského, Praha - Hlubočepy

Určeno ke spolubydlení
Pražského, Praha - HlubočepyVybaveno
Měsíční nájemné2 900 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


KRÁSNÝ SDÍLENÝ POKOJ SE ZASKLENOU LODŽIÍ A TV!! DOPORUČUJEME!! Velký pokoj a byt je po rekonstrukci, všechno je úplně nové - TV, internet, kabelovka (30 kanálů), nábytek, velká plně vybavená kuchyň, hodně úložného prostoru,pračka, sklep. Tram u domu, jen 15 MIN DO CENTRA na Anděl, přímý tram na Václavák. Hned u domu Billa. V bytě je akustický sádrokarton, na dveřích je čalounění, takže byt je velice tichý. Plné vybavení za přijatelnou cenu. Doporučujeme!!

BEAUTIFUL SHARED ROOM WITH TV AND GLASSED BALCONY!! RECCOMMENDED!! Big room and apartment is renovated, everything is brand new - internet, digital TV (30 channels), furniture, large fully equipped kitchen, washing machine, spacious wardrobes, cellar. Great connection to Prague center, only 15 minutes to Anděl, a direct tram to Wenceslas Square. Close to Billa supermarket. There are acoustic walls so the apartment is very quiet. Full equipment for reasonable price. Recommended !!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu363112
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha25
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.