Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 72 m² bez realitkyPšenčíkova, Praha - Kamýk

Pšenčíkova, Praha - KamýkVybaveno
Cena4 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 600 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k pronájmu zařízený 4+kk po rekonstrukci bytového jádra. V celém bytě plovoucí podlaha. Nová kuchyň, koupelna a záchod.Součástí bytu je komora, vzniklá zazděním chodby. Dále jsou k dispozici 2 další komory v přízemí domu. Další vybavení: plynový sporák s el. troubou, mikrovlnná trouba, lednice, myčka na nádobí a pračka. Dům je zateplený, s plastovými okny, má novou fasádu a výtah.Výborná občanská vybavenost v místě, rychlé spojení do centra, B a C, cca 10 min.

Apartment for sale! Partly furnished apartment 4 + kk after reconstruction of the sanitary unit. Floating floor throughout the apartment. New kitchen, bathroom and toilet. The apartment has a new chamber, created by the corridor. Also count with 2 more chambers on the ground floor of the house. Additional equipment: gas stove with el. oven, microwave, refrigerator, dishwasher and washing machine. The house is insulated, with plastic windows, has a new facade and a new lift. Excellent public amenities in place, fast connection to the center, subway B and C, approx. 10 min.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu363358
Dispozice4+kk
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha72
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.