Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 800 m² bez realitkyLhota Rapotina - Lhota Rapotina, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Lhota Rapotina - Lhota Rapotina, Jihomoravský kraj
Cena1 240 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 259 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Pozemek (nadmořská výška 310 m.n m.), se nachází bezprostředně za domem č.p. 37, (který je aktuálně také předmětem prodeje) o celkové výměře 800 m2 je od tohoto domku oddělen obecní cestou a není nedílnou součástí prodeje domu.

Jedná se o pozemek vedený v Územním plánu obce Lhota Rapotina jako pozemek pro bytovou výstavbu. Pozemek se nachází v klidné části obce, kde probíhá výstavba nových rodinných domů a je v této části v podstatě jedinou nezastavěnou částí s přímým přístupem ke komunikaci a veškerým inženýrským sítím.

Inženýrské sítě :

Inženýrské sítě : se nachází bezprostředně u okraji pozemku - podél uliční šíře v asfaltové cestě a chodníku, s bezproblémovou možností napojení.

⇒ Elektrická energie - (sloupy el.vedení vedoucí podél hranice pozemku)

⇒ Vodovod - (vedoucí podél hranice pozemku u asfaltové cesty)

⇒ Plyn - (vedoucí podél hranice pozemku)

⇒ Kanalizace - (vedoucí podél hranice pozemku, v obci od r.2013 nová ČOV)

⇒ Telefonní kabel O2 - (vedoucí podél hranice pozemku)

Pozemek se skládá ze dvou částí které na sebe bezprostředně navazují a tvoří fyzicky nedílný celek.

Tento Stavební pozemek je exkluzivně umístěn mezi stávající novou zástavbu, jako jediné doposud volné stavební místo - vše již připraveno pro výstavbu Rodinného domku - a s ohledem na již existující asfaltovou příjezdovou cestu, a možnost napojení na veškeré Inženýrské sítě nacházející se na hranici pozemku nevyžaduje žádné další investice spojené s výstabou RD (na rozdíl např. od jiných pozemků nabízených k prodeji v okolích obcích, které mnohdy ani nejsou bez změny územního plánu učené k bytové zástavbě, anebo nemají všechny inženýrské sítě na hranici pozemku - a vyžadují finančně zatěžující investici spojenou s jejich přivedením IS k pozemku, včetně problematického jednání s majiteli okolních pozemků) - zde již vše připraveno ...

Informace včetně fotografií jsou ke shlédnutí také na Internetové presentaci na www.prodejpozemku.wz.cz kde můžete shlédnout ...

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu363781
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha 800
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.