Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 68 m² bez realitkyVinohradská, Praha - Vinohrady

Vinohradská, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Zrekonstruovaný byt 2+kk na Vinohradské 67, Praha 2 přímo u zastávky tramvaje 11, orientace do zeleného vnitrobloku (první patro). Vybavená kuchyň (plynový sporák, mikrovlnka, lednice) pohledově oddělená od obývacího pokoje s rozkládacím gaučem. Ložnice s letištěm a skříněmi + sejf. Další skříň na chodbě. Oddělené WC, koupelna s vanou a novou pračkou. Do bytu 2 x bezpečnostní dveře + zádvěří. Možnost připojení k wi-fi. Preferujeme nekuřáky, zvíře na dohodu. Na nabídky realitek a zprostředkovatelů nereaguji!!! K nastěhování ihned

Flat consist of separated bathroom plus extra room for WC. The sleeping room has 20 square meters. Living room is linked with kitchen and has 34 square meters. There is a comfortable davenport, TV, wi-fi connection to internet, safe, full equipped kitchen (dishes, oven, refrigerator). All equipment of apartmet is new. We preferes non-smokers. Animals – agreement possible. Pleases no real estate or agents. Free from today.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu36600
Dispozice2+kk
Podlaží1
Plocha68
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.