Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyradnická 224, Kutná Hora - Kutná Hora, Středočeský kraj

radnická 224, Kutná Hora - Kutná Hora, Středočeský kraj
Měsíční nájemné11 650 Kč


Pronajmu

byt v historickém domě v centru Kutné Hory.. Jedná se o světlý a prostorný byt 3+1 s výhledem do zeleně .Velikost 80m2. První patro zrekonstruovaného secesního domu. Byt je po kompletní rekonstrukci včetně nového topení, kuch.linky, koupelny apod. Byt se skládá z obývacího pokoje, 2x ložnice, 1x kuchyň, 1x koupelna, 1x wc, 1x chodba.

Nájem 11650 Kč + inkaso.

Completely renovated spacious flat 3 + 1 - 80 sqm is located on the 1rd  floor of a nice Art Nouveau house situated in a quiet location within the historic  centre of Kutna Hora, just a few minutes walk from the UNESCO  protected treasures of St. Barbara church, The Italian court, Stone house, Ossuary and St. James church to name a few. There are all civic amenities (restaurants, pubs, bars, shops, etc.) Parking in front of the house. Quiet location next to the with lots of greenery and private garden.

The parquet floors and tiles. TV, satellite and internet connection. New kitchen, new bathroom with a corner bath and toilet. The characteristic feature of this apartment is it's original atmosphere.

Price per month: 11 650 CZK

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu36704
Dispozice3+1
Podlaží1
Plocha80
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.