Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 119 m² bez realitkyBělohorská, Praha - Břevnov

Bělohorská, Praha - BřevnovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné29 000 Kč

+ Poplatky za služby200 Kč
+ Vratná kauce33 000 Kč


Nabízím pronájem moderního slunného bytu 4+kk se 3 terasami v novostavbě třípodlažní cihlové vily v Praze 6 – Břevnově ve staré zástavbě. Dům i byt je moderně řešený a nadstandardně zateplený = nízké náklady na vytápění. Vybavení: kuchyňská linka s varnou sklokeramickou deskou, vestavěnou troubou, myčkou a ledničkou, 2x koupelna s vanou a WC a se sprchovým koutem, samostatné WC, podlaha buk. Na oknech vertikální žaluzie. Bezproblémové parkování před domem nebo možnost garážového stání s vlastním vjezdem na dálkové ovládání v suterenu objektu , STA + SAT. Internet Pe3ny.net. Sklep v suterenu k dispozici v ceně. Menší zahrada. Tramvaj 50m – 4 linky. Spojení na metro A Hradčanská 14 min, do centra (Václavské nám.) 24min. Výhled na Břevnovský klášter, v okolí Ladronka, obora Hvězda.

Partly furnished 3-bedroom 2-bathroom terrace flat with views of the Břevnovský Monastery on the second floor of a three-story brick villa in an old Prague 6 residential neighborhood. Good connection to the city center - trams 50 m, 14 min. to Hradčanská metro, 24 min. to Wenceslas Square. Within quick reach of the Břevnovský Monastery, Ladronka and Hvězda Parks.

The interior consists of a spacious tiled entry hall, living room with a fully fitted open kitchen, bright master bedroom with lots of windows and terrace access, one bedroom with another terrace, one bedroom with a balcony, shower bathroom, bathroom with tub and toilet, and separate toilet.

Green views, floating floors, French windows, vertical blinds, dishwasher. Problem free parking on the street or garage with remote control in the basement . Small garden. The house and flat have top quality heat insulation (low heating costs).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu367190
Dispozice4+kk
Dostupné od25. 9. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha119
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDŘíčanova
🚶 171 m (2 min)
PoštaPraha 69
🚘 1 053 m (2 min)
ObchodPotraviny U Kaštanu
🚶 784 m (9 min)
BankaKomerční banka
🚶 765 m (9 min)
RestauraceU Kláštera
🚶 385 m (5 min)
LékárnaLékárna U Kaštanu
🚶 832 m (10 min)
ŠkolaCesta k úspěchu
🚘 1 127 m (2 min)
Mateřská školaWaldorfská mateřská škola Dusíkova
🚘 3 537 m (7 min)
SportovištěFitness
🚘 1 975 m (3 min)
Hřiště
🚶 581 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.