Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 51 m² bez realitkyPellicova, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Pellicova, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč


Pronajmu byt 1+1 v 1. nadzemním podlaží o celkové ploše 66,49 m2 na ulici Pellicova pod Špilberkem v centru Brna. K bytu patří terasa 20 m2 a zahrada 150 m2. Byt je obrácen do zahrad, absolutní klid. Výhled na AZ Tower ze zahrady. Stylový byt je částečně vybaven, včetně nové kuchyňské linky a sporáku.

Sporák a trouba plynová, nový kotel elektrický s ústředním vytápěním s bezdrátovým pokojovým termostatem s regulací teploty, nový elektrický bojler s časovým spínačem. Koupelna se sprchovým koutem, WC samostatně, úložné prostory na míru. V obývacím pokoji je nábytek na míru. K bytu patří soukromý sklep 15,49 m2 přístupný pouze z bytu. Plocha bytu bez sklepa: 51 m2.

Zastávka MHD 3 minuty chůze, fitness a wellness 5 minut chůze, centrum 5 minut chůze, Park Spilberk 1 minutu chůze.

Za poplatek lze zajistit vyhrazené parkovací stání před bytem na ulici Pellicova.

Volné od 20.8.2017. RK nevolat!

Email: arnex@email.cz, tel.:

606110602 (o víkendu volejte od 9 do 21 hodin)

Rent of apartment 1 +1 in the first floor with a total area of ​​66.49 square meters on the street Pellicova below the Spilberk Fortress in the city center of Brno. The apartment has a terrace 20 m2 and 150 m2 garden. The apartment is on the garden side, absolute peace. AZ Tower view from the garden. The stylish apartment is partly equipped.

Gas stove and oven, new electric boiler with central heating wireless room thermostat with temperature control, new electric water heater with a timer. Bathroom with shower, separate toilet, storage space furniture. The living room furniture-leather sofa, etc. The apartment has a private 15.49 m2 cellar accessible only from the apartment. Flat area without cellar: 51 m2.

Bus stop 3 minutes walk, fitness and wellness 5 minutes walk, a 5-minute walk to , downtown, Park Spilberk 1 minute walk.

For a fee, can provide a reserved parking space in front of the apartment on the street Pellicova.

Available from 20th August 2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu367506
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha51
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.