Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 45 m² bez realitkyPoděbradská, Nová Harfa, Praha - Vysočany

Poděbradská, Nová Harfa, Praha - Vysočany
Cena2 610 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 069 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej novostavby 1+kk v OV, 43 m2, velká zasklená lodžie + parkovací stání, Nová Harfa

Reprezentativně zařízená NOVOSTAVBA 1+kk 34 m2 + zasklená lodžie 9 m2 s PARKOVACÍM STÁNÍM v domě a komorou (2,5 m2) se nachází ve 3. patře (ze čtyř/výtah) nového rezidenčního komplexu na Nové Harfě. Orientace jih. Byt má plně vybavený kuchyňský kout s lednicí a sklokeramickou deskou, koženou rozkládací sedací soupravu (dvojlůžko), dvojlůžkovou postel, stůl s židlemi a skříní. Na balkóně je k odpočinku ratanová sedací souprava. Veškeré vybavení v bytě je nové a v záruce. Na podlahách je exkluzivní švédský laminát Pergo a dlažba v koupelně. Plastová okna se speciálními protihlukovými skly, žaluzie v bytě horizontální a vertikální v lodžii. 24hod. správa bytu a garážového stání pod domem, které je ovládáno čipovou kartou. Byt má veškeré potřebné přípojky pro kabelovou televizi a internet. Tramvajová zastávka u domu, poblíž metro, bus, vlakové nádraží. Přímo v komplexu Nové Harfy vzniká bulvár ve stylu pařížských ulic s množstvím zeleně, obchodů, relaxačních zón a služeb.

Cena: 2.690.000 Kč (včetně právních služeb, zařízení a garážového stání). Po dohodě lze i bez vybavení.

Uvolnění bytu : ihned

Nabídky a dotazy na email : info@wright.cz nebo tel. 604 975 388

K nastěhování: 1/5/2008

Brand new, newly furnished 34 m2 + 9m2 enclosed, furnished balcony. One large room, with double bed, double leather sofa bed, coffee table, dining table and kitchen. Spacious hall and fully equipped bathroom. Kitchen includes a fridge and glass ceramic hob. Large enlosed balcony with coffee table and comfortable garden furniture. Inner windows with venetian blinds and outer sliding windows with vertical blinds provide flexible control of lighting, ventilation and noise levels in the two living areas: Part of a new residental complex "Nová Harfa": 5km from the very centre, 20 min. by public transport. Close to shops and tram/bus stop Podkovárská. 1 stop away from Liben railway station, 2 stops to Sazka Arena and 4 stops to the metro: The flat is prepared for a cable TV and Internet. Own parking space in underground carpark with secure, electronic doors. 24 hours security for both the building and garage is based on electronic chip cards.

2,690,000Kcr furnished

Please contact us: info@wright.cz or tel: +420605422286

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu3680
Dispozice1+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha45
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.