Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyKollarova, Praha - Karlín

Kollarova, Praha - KarlínČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabizim elegantni 2 + kk v ulici Kollarova. Dostupnost MHD je vynikajici, stanice metra Krizikova je jen par minut chuze, stejne jako tramvajove zastavky, ze kterych se je mozne dostat jednoduse do centra mesta. Celkova rozloha je 50m2. Byt se sklada ze svetleho a prostorneho obyvaciho pokoje, vedouciho na slunnou terasu s krasnym vyhledem, prostorneho kuchynskeho koutu s lednickou a varicem s digestori, prostorne loznice. V koupelne je pracka. Byt ma vlastni hlidane parkoviste, sklepni koji a non stop servisni linku (vse jiz zarnuto v poplatcich).

I offer an elegant 2+kk in the luxury and in demand development of Kollarova. Options for public transport from here are superb, metro Krizikova is only minutes away as well as number of tram lines going to city centre. Vltava River is couple of blocks away and offers some great outdoor facilities. Total size is 50m2. There is a light and spacious lounge room from there you can walk out onto a sunny terrace with great views, kitchen corner is spacious comes with all modern appliances , you have also a large light and spacious bedroom and washing machine in the bathroom. Apartment comes with your own secure parking space, storage, free property management.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu36804
Dispozice2+kk
Podlaží3
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.