Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyStudentská, Poděbrady - Poděbrady, Středočeský kraj

Studentská, Poděbrady - Poděbrady, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 900 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Majitel bytu pronajme nový byt 2+kk v Poděbradech na krásném místě v centru města a v blízkosti lázeňského parku. Byt se náchází v 5.(posledním) podlaží nového bytového domu s výtahem. Plocha bytu je 55 m2 se zařízenou kuchyňskou linkou. Možnost si byt dle svého vkusu. Pokoje mají plochu 25m a 16m, v bytu je rovněž komora. Toaleta je samostatná. Okna směřují do klidného malého parku. V domě jsou jednotlivé podlaží uzamykatelné, což zvyšuje bezpečnost bytu. Byt je v novém baráku, takže je energeticky úsporný. Byt je k dispozici od prosince 2016. Cena 7900 Kč + poplatky (cca 3000-3500 Kč dle spotřeby).

Owner of flat offers new wonderful flat in a centre of Poděbrady next to actractive spa park. 2+kk in 5 th (the highest) floor with elevator, size 55 m. Windows head to a little park, so you have very nice view and flat is really quite. 2 large rooms have size of 25m and 16m, hall, bathroom with shower bath. Toilet is in flat and it is separated from bathroom. This block of flats is very safe, because every floor has its lockable doors. Total monthly price is 7900 CZK + from 3000 to 3500 CZK fees for energy, electrity, water, etc. It means that you will pay monthly total cca 11000 CZK, depending on how much energy you consume. Main station Poděbrady is 5 minutes from flat. Direct owner of the flat = without any real estate agency fee. The flat is available from December 2016.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu368994
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha55
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.