Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Nebytový prostor
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem nebytového prostoru 3+1 • 70 m² bez realitkyNa Ořechovce, Praha - Střešovice

Na Ořechovce, Praha - StřešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 900 Kč

+ Poplatky za služby2 100 Kč
+ Vratná kauce17 900 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostory 3+1 / 70m2, po kompletní rekonstrukci. TOP adresa pro sídlo a zázemí firmy v Praze ... klidné, luxusní prostředí na práci i schůzky. Jednotka se samostatným vchodem se nachází v přízemí rodinné vily v lukrativní lokalitě přímo v ulici Na Ořechovce, Praha 6 - Střešovice. Jednotka se skládá ze 3.místností (kanceláří), kuchyně, chodby, sociálního zařízení s toaletou a sprchovým koutem. ÚT - plynový kotel. Velmi vhodné pro využití jako kanceláře, advokátní kancelář, ateliér, atp. Po dohodě možnost libovolných úprav prostor a vybavení tak, aby vyhovovaly co nejvíce účelům konkrétní firmy. Parkování zajištěno před domem, (v dohledné době bude vybudováno stání za branou na pozemku).

We offer for rent 3 + 1 72m2, after complete reconstruction. TOP address for company headquarters and facilities in Prague ... quiet, luxurious environment for work and meetings. The unit with a separate entrance is located on the ground floor of a family villa in a lucrative location in the street Na Ořechovce, Prague 6 - Střešovice. The unit consists of 3 rooms (offices), kitchen, hallway, bathroom with toilet and shower. CH - gas boiler. Very suitable for use as offices, law firm, studio, etc. Upon agreement the possibility of arbitrary adjustments of premises and equipment to suit as many purposes as possible of a particular company. Parking provided in front of the house, (in the near future will be built behind the gate on the property).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu369591
Dispozice3+1
Dostupné od6. 11. 2019
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.