Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 63 m² bez realitkyKřížkovského, Praha - Žižkov

Křížkovského, Praha - Žižkov
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby400 Kč
+ Vratná kauce3 Kč


Pronajmeme světlý 2+kk byt v centru Prahy blízko stanice metra Jiřího z Poděbrad v klidné ulici 63 m2, zděný, 2.patro, 2 balkony. Byt je po rekonstrukci, parkety, koberce, plynové topení WAW. Nová kuchyňská linka s novým sporákem je umístěna mimo pokoje. Koupelna s vanou, samostatné WC. Neprůchozí krásné velké pokoje 17 a 26 m2. V blízkém okolí veškeré občanská vybavenost. Byt je orientován do zeleného vnitrobloku. Ideální pro 2 osoby.

Cena pronájmu 16000.-Kč Poplatky činí 400 Kč za služby, Plynové topení a elektřinu hradí nájemník dodavateli energií, spotřeba orientačně cca 1200.-Kč.

Kauce 3 nájmy.

Přednost mají zájemci na dlouhodobý pronájem.

We offer for rent an bright apartment 63 m2 (2 room + kitchenette), close to the metro station Namesti Jiřího z Poděbrad, in a quiet street, in a brick house, 2 floor, 2 balconies. The apartment is renovated, parquet floors, new carpets, gas heating WAW. New kitchenette with new gas stove is placed outside the both rooms. Bathroom with bathtub, separate toilet. Two separate (not trough) beautiful big rooms 17 and 26 m2. In the vicinity of all the amenities. The apartment is located in a green courtyard. Suitable for 2 persons. Rental price 11500.-CZK and 400 CZK charges for services. Gas heating and electricity according to the consumption by the rentner , about 900.-Kč. Deposit 2 monthly rents.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu369773
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha63
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.