Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 39 m² bez realitkyMusilova, Brno - Husovice, Jihomoravský kraj

Musilova, Brno - Husovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme k pronájmu kompletně zařízený byt 1+kk (novostavba z roku 2014) s podzemním parkovacím místem na okraji centra Brna. Jedná se o klidnou lokalitu v blízkosti MHD (tram č. 4, 5 + noční spoje, 10 minut na hl. nádraží, 15 minut na Českou) a dobrou dostupností na hlavní silniční tahy (D1, Svitavy, brněnský okruh). V okolí je dobrá občanská vybavenost (obchod, restaurace, lékárna atd.).

Byt je celkově vybaven kuchyňskou linkou (indukční deska, lednička, myčka, horkovzdušná trouba), jídelním stolem, pohovkou, velkou skříní, komodou a venkovním posezením na slunném balkóně (orientace na jih). Koupelna je vybavena sprchovým koutem s tropickým deštěm, toaletou a pračkou.

K bytu je k dispozici uzavřený úložný box v půdních prostorách o výměře 7 m2, podzemní parkovací stání , výtah a možnost využívání prostor vnitrobloku.

Cena měsíčního nájmu bytu včetně podzemního parkovacího stání a úložného boxu 13300kč včetně poplatků za služby (voda, elektřina, internet, úklid společných prostor, teplo).

RK nepsat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu369968
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Užitná plocha39
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.