Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyKutnauerovo náměstí, Praha - Břevnov

Kutnauerovo náměstí, Praha - BřevnovVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Byt v rodinném domě situovaný do zahrady. Obývací pokoj je postaven jako zimní zahrada určená k celoročnímu obývání. Zařízení je mírně opotřebované, vyrobené na míru. Vestavěné skříně v ložnici a v předsíni. Ústřední topení, spíž, prádelna, elektronické zabezpečení, wifi, televize, satelit. Byt je svým uspořádáním vhodný pro pár nebo jednotlivce. Prosíme nekuřáci bez domácích zvířat.

Byt je k dispozici od poloviny února 2015.

Energie zahrnuty v ceně nájmu, kromě elektřiny.

Klidná část Prahy 6 Břevnov, blízko pražského hradu, obchodů a restaurací. 200 metrů zastávka tramvaje 22 a 25, 400 metrů zastávka autobusů 108, 174, 180 a 191.

The flat in a family house situated to garden. The living room is built as conservatory for whole year living. Slightly used furniture tailored made for the flat. Wardrobes on measures in bedroom and hall. Central heating, pantry, laundry, security system, wifi, television, satellite. The flat is by disposition suitable for couple or single. Non-smokers without pets please.

The flat is available from mid of February 2015.

Utilities included in the rent, except electrocity.

Quiet part of Prague 6 Brevnov near to Prague castle, pubs and shops. 200m tram stop 22 and 25, 400m bus stop 108, 174, 180 and 191.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu3700
Dispozice2+1
VlastnictvíOstatní
Plocha65
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.