Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 110 m² bez realitkyPraha - Holešovice

Praha - HolešoviceMHD 1 minuta pěšky
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby4 300 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Praha, byt k pronájmu, ul. Heřmanova, 3+1, 110m², po rekonstrukci, tichá lokalita, parkování

Velmi hezký, zrekostruovaný a tichý byt se nachází ve třetím patře cihlové budovy s výtahem, s výhledem na nově opravené Řezáčovo náměstí; ulice Heřmanova, Holešovice. Byt o celkové dispozici 3+1 má dvě oddělené ložnice a nabízí výhled do korun vzrostlých stromů. Elegatní byt k pronájmu má vysoké stropy, dřevěné parkety a italskou dlažbu v koupelně. Rozvody reproduktoru, telefonu, internetu a televize po celém bytě, ve všech místnostech je možnost ovládaní intenzity osvětlení. Speciální zámek, bezpečnostní dveře. V nové kuchyni je veškeré vybavení – lednice, plynový sporák, elektrická trouba. V koupelně je pračka. Samostatné plynové topení a podlahové topení v koupelně. Možnosti parkování 100m od domu na hlidaném parkovišti, nebo v hlídaných garážích. Doslova pod okny bytu se koná každou sobotu kvalitní farmářský trh. Budova se nachází 3 min chůze od stanice metra Vltavská, kde je také tramvajové spojení včetně nočních linek. V těsné blízkosti jsou také známé a rozlehlé parky – Stromovka a Letenské sady. V okamžitém dosahu je velký počet obchodů – Albert, DM, Billa, řeznictví, pekárny, papírnictví. Velký výběr z restaurací a kaváren je do 2minut pěšky od domu. Slunný byt pro náročné se pronajímá bez nábytku.

POPLATKY: 4300 KČ (kalkulováno za 3 lidi, VODA, UKLID DOMU, SPOLEČNÁ EL., ODPAD). SMLOUVA NA EL. A PLYN SE PŘEVÁDÍ NA NÁJEMNÍKA, ODHADEM SPOTŘEBA 1800 KČ ZA PLYN A ELEKTŘINU DOHROMADY.

Prague apartment to rent Heřmanova St, 3+1, 110m², renovated, quiet location, parking

Very nice and quiet, renovated apartment for rent is situated on the third floor of a brick building with an elevator, it is situated on the newly repaired square; Heřmanova street, Holesovice. Flat 3+1 has two separate bedrooms and offers a view into the tops of trees. This sunny apartment for rent has high ceilings, wooden floors and Italian tiles in the bathroom. Speaker wiring, telephone and TV throughout the apartment, all rooms offer the ability to control light intensity. Special lock, security door. The new kitchen has all the amenities – refrigerator, gas stove, electric oven. In the bathroom is bathtube and washing machine. Individual gas heating. Options parking 100m from the house in a guarded parking or in garages (extra fees). The building is located 3 minutes walk from the subway station Vltavská, where is also a tram connection, including night lines. In close proximity are well known large parks – Stromovka and Letna. Within 5 mins range you can find large number of shops – Albert, DM, Billa, butchers, bakeries, stationery. Large selection of restaurants, stylish cafes, theatres and cinema are within 2 minutes walk from the house. Sunny apartment is rented without furniture.

CHARGES: 4300 KČ (calculated for 3 people, WATER, BUILDING CLEANING, TRASH). APPARTMENT ELECTRICITY AND GAS CONTRACTS ARE DIRECTLY ON TENANT, APPROXIMATELY GAS AND EL. ALL TOGETHER APPROXIMATELY 1800 KČ.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu370459
Dispozice3+1
Dostupné od1. 6. 2021
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha110
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDŘezáčovo náměstí
🚶 128 m (2 min)
PoštaPraha 7
🚘 1 259 m (2 min)
ObchodPotraviny
🚶 77 m (1 min)
BankaOberbank
🚶 157 m (2 min)
RestauraceHolešovická sedma
🚶 96 m (1 min)
LékárnaU svatého Antonína
🚶 272 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Strossmayerovo náměstí
🚶 177 m (2 min)
Mateřská škola
🚘 2 437 m (4 min)
SportovištěRunning Mall
🚶 470 m (6 min)
Hřiště
🚶 784 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.