Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 35 m² bez realitkyLublaňská, Praha - Nové Město

Lublaňská, Praha - Nové MěstoČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 700 Kč

+ Poplatky za služby1 300 Kč


Hledám za sebe náhradu do garsoniery na Lublaňské v Praze Novém Městě.Jedná se o bytové družstvo a nová smlouva se sepisuje v Lednu 2010.Vzhledem k tomu,že odcházím již teď,smlouva by se jen přepsala na jiné jméno.Byt se nachází u metrové stanice I.P.Pavlova,do centra pár minut pěšky.V bytě je lednice,kuch.linka,sprch.kout.Nájem činí 5700, záloha na elektřinu měsíčně 1300,ale částka lze i snížit. Byt je vhodný pro jednu osobu. Vratná kauce činí 12 000,kterou při odchodu nájemník dostane zpět. Foto možno mailem. K nastěhování možno dříve, záleží podle mého odchodu.

one-room flat, WC, shower bath, near metro station I.P.Pavlova. Few minutes by walk to centre. Price 5700/month.Advance payment for electric 1300/month ( its possible to lower it ). There is a fridge in this flat,kitchen unit,its also possible to leave my electric table cooker there.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu37060
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Plocha35
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.