Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyŠvihovská, Praha - Písnice

Švihovská, Praha - PísniceČástečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Slunný byt 2+kk 58 m2, orientovaný na JV se střešními okny, vhodný pro jednoho nebo pro pár - v cihlové novostavbě , ve 4.patře, s výtahem. Byt se nachází v ul. Švihovská, ~ 10 min od OCentra & Business parku Chodov. Patří k němu balkon 5 m2, uzamykatelná garáž 18 m2 (v ramci měsíčního najmu). V byte přípojka na kabelovou TV a optický internet (O2),najemce si sjedna smlouvu sam.

Náklady 16000 plus poplatky za elektřinu a topeni, vodu, uklid atd 4000 KC.

Zarizeni(domluva možná ) :

- Plně zařízená ložnice (14 m -> postel 190 cm, skříně, psací stůl)

- Koupelna - pračka , susicka

- Ve vstupní hale jsou skříně s velkým úložným prostorem

- V obývací části (34 m) je nová kuchyňská linka s vestavěnými elektrospotřebiči ( myčka, elektrická trouba a indukční deska), lednice s mrazákem, stůl a židle pro 6 osob, nová obývací stěna.

- V bytě je laminátová podlaha

V blízkosti domu jsou volná parkovací mista. K najmu patří uzamykatelná garáž , která slouží i jako úložný prostor na lyže, kolo atd. Nedaleko (5min chůze) je autobusová zastávka Sídliště Písnice , odkud se dá dostat autobusem na metro Kačerov ~15 min, nebo Chodov 10 min. Potraviny Albert jsou v zastávce Sídliště Písnice , kde se nachází i tržnice SAPA , v nejbližším okolí (Libus, 2 zastávky autobusem) je pošta, lékárna, bankomat, praktický lékař, zubař, nákupní centrum Chodov .

Sunny 2 room flat, 58m2 orineted SE in a newly built house on the 4th floor, with elevator, convenient for 1 person or a couple. Its in Švihovská street, is located cca 10 mins by bus (or car)from shopping mall & business park Chodov. The flat has balcony and an underground self-standing garage , that can be locked and used also as a storage of your bike and several things (its within the monthly rent).High speed internet is also part of the rent, there is optical cable (O2) and you can set up also O2 TV.

It is fully equipped with furniture and home appliances (washing machine, dishwasher, dryer, etc etc)

Besides your garage there are plenty of parking spaces. The bus stop is nearby the flat (5 min by feet), and the buses can take you either to underground Kacerov (red line- 15 mins) or to the underground Chodov (10 min).There is a grocery store in Sidliste Pisnice , post office and practical doctor/ATM machine/dentist/shopping mall Chodov close by(Libus) .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu371171
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha58
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.