Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 100 m² bez realitkyBubenečská 3, Praha - Dejvice

Bubenečská 3, Praha - DejviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízíme k pronájmu velmi pěkný, světlý byt, první nájemce po právě ukončené rekonstrukci, dispozice 3+1, 100 m2 ve druhém patře bez výtahu (třetí nadzemní podlaží). Reprezentativní byt má velkou halu, ze které se vstupuje do jednotlivých místností, kuchyň a jedna ložnice do dvora, dva pokoje do ulice. Ve všech místnostech parkety a dlažba, malá komora. Koupelna s vanou, wc zvlášť, vlastní plynový kotel. Kuchyně zařízena novou linkou se spotřebiči, myčka, lednice na požádání. Jinak bez nábytku. Výborná dopravní dostupnost, přímo u stanice metra Hradčanská. Poplatky za služby 420/osobu + vlastní spotřeba el. a plynu. Volné od 15.10.09. Velmi reprezentativní byt.

We offer to rent very nice, bright apartment, the first tenant after the reconstruction was completed, disposition 3 +1, 100 m2 on the second floor without elevator (third floor). Representative apartment has a large hall from which to enter into individual rooms, kitchen and one bedroom to the courtyard, two rooms to the street. In all rooms, floors and tiles, a small chamber. Bathroom with bath, separate toilet, own gas boiler. Kitchen equipped with a new line appliances, dishwasher, refrigerator on request. Otherwise, without furniture. Excellent transport accessibility, directly at metro Hradčanská. Fees for services 420/osobu + el personal consumption. and gas. Available from 15.10.09. Be very representative.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu37135
Dispozice3+1
Podlaží3
Plocha100
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.