Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyNáměstí Josefa Machka , Praha - Košíře

Náměstí Josefa Machka , Praha - KošířeČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Byt 3+kk, 80 m2, náměstí Josefa Machka

Světlý byt po luxusní rekonstrukci (obklady a sanita Villeroy and Boch, dřevěné parkety v celém bytě) se nachází v atraktivní lokalitě pražských Malvazinek. Tato zelená, klidná čtvrť je v dobré dostupnosti k Centru Nový Smíchov. Autobus jezdí každých pět minut na metro Anděl.

Byt je ve 2. patře třípodlažního domu bez výtahu obklopeným zelení. Okna jsou situována na jih, východ a sever. V bytě jsou dvě oddělené zóny: otevřená: jídelna s kuchyňským koutem (30 m2), na kterou navazuje obývací pokoj (18 m2), jež není uzavíratelný dveřmi, a WC s umyvadlem. Od otevřené zóny je oddělena dvěmi dveřmi zóna soukromá: ložnice (15 m2)a koupelna. V ložnici a předsíni jsou moderní vestavěné skříně. Italská kuchyňská linka Domus má zabudované spotřebiče (lednice, horkovzdušná trouba, sklokeramická deska, mikrovlnná trouba, pračka a myčka). V bytě jsou dále designová světla a záclony/závěsy. K bytu také náleží suchý sklep (cca 8m2). Byt je architektonicky řešen pro náročný pár (případně s jedním dítětem nebo domácím mazlíčkem).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu37359
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.