Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 547 m² bez realitkyNa záhonech, Praha - Michle

Na záhonech, Praha - Michle
Měsíční nájemné108 999 Kč

+ Poplatky za služby16 000 Kč


Lokalita u Merta C Kačerov. Samostatně stojící 4 podlažní dům, celkem 16 +3 místností, plocha 547m2, v nabídce včetně zahrady a parkovacích stání pro 5-6 aut na pozemku. Činžovní vila vhodná pro bytové, kancelářské a smíšené využití jako sídlo firmy, ateliér a pod. Kapacita kancelářských prostor pro 22- 27 osob. Budova vybavena počítačovou sítí, telefonními rozvody, tel. ústřednou a zabezpečovacím systémem. Připojení na internet možno realizovat vzduchem.

Dům stojí v klidné lokalitě, 5 minut chůze od metra C Kačerov, 3 minuty od autobusových zastávek ve směru Vršovice, Krč a Spořilov. Pohodlné spojení osobním autem na D1 a Jižní spojku s návazností na výpadovku na Plzeň, Teplice a Hradec Králové. V současné době není parkování v lokalitě omezené parkovacími zónami.

Dvojitá garáž (90m2) a dva prostory v suterénu (53 a 16m2) vhodné jako ateliér, 2 oddělené toalety, koupelna a možnost umístění malého kuchyňského koutu. Přízemní prostory představují dvě velké místnosti (45 a56 m2) v současnosti rozdělené na dvě /tři menší místnosti, dále toaletu, koupelnu a malou, částečné zařízenou kuchyň. Celý prostor je opatřen dvěma nezávislými vchody ústícími na schodiště. Obdobně uspořádaný je i prostor v 1. podlaží - každý má cca 135 m2. Druhé a třetí podlaží tvoří podkrovní byt (celkem 185 m2). Velká obytná místnost (53 m2) lze využít jako byt, kancelář, jednací nebo zasedací místnost. Dále jsou k dispozici dva menší postory (16 a 22m2), koupelna, toaleta a kuchyňka s kuchyňskou linkou.

Dům pochází z roku 1938. V roce 2003 byla dokončena jeho úplná rekonstrukce včetně všech sítí rozvodů a povrchů. Dům není (kromě kuchyní) vybaven žádným nábytkem. Energetická náročnost třídy E.

Podrobnější fotografie a plány interiéru na vyžádání.

K nastěhování ihned.

Platba nájemného čtvrtletně předem.

Kauce jeden měsíční nájem.

Spacious detached house for rent, 4 floors, 16+3, 547m2, including green garden with the parking place for 5-6 cars in the backyard. The property is especially suitable as an office or as a residence for a small company with 22-27 employees. The building has LAN connection in every room, including rack, telephone exchanges and electronic alarm system. Easy access to internet via air connection.

The property is located in a quiet street, 5 minute walking distance to Line C Kačerov metro station, 3 minute to bus stations to Vršovice, Krč and Spořilov. Good car connection to D1 highway and to the city highway bypass (direction on highway to Nord, West and East of the Czech Republic). Currently not in place parking zone.

Double garage (90m2), and 2 spaces (53 and 16m2) in basement, inclusive 2 separate toilets, bathroom and small kitchenette. The ground floor comprises two large space rooms (45 and 56 m2.), nowadays each divided into two/three small rooms. There is also a bathroom, toilet and a small furnished kitchen there. The space is accessible from two opposite door way from the staircase. 2nd floor has a similar layout, 135 m2 each. The 3 and 4 floor make one luxury space (in total 185 square meter) with the large living/office or meeting room (56 m2), two small rooms, bathroom, toilet and small furnished kitchen room.

The house was built in 1938. It has new networks, circuits and pipelines since remodeling in 2003. The house is unfurnished except partly fitted kitchen rooms.

Photos and plans of the interior can be provided on request.

Rent 138 000 Kč/ month + utility.

The house is available immediately.

Payment of rent quarterly in advance.

Deposit is in the amount of one month's rent plus VAT.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu373893
DispoziceOstatní
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha kanceláře547
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.