Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 5+1 • 180 m² bez realitkyNa hrobci, Praha - Nové Město

Na hrobci, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné150 000 Kč

+ Poplatky za služby8 000 Kč


Ve třetím patře situovaný překrásný byt se 2 až 3 ložnicemi, velkým obývákem a jídelnou s výhledem na Vltavu ideální pro rodinu.

Jedná se o nádherný a prostorný byt o rozloze 180 m2. Byt má vysoké stropy přes tři metry a vysoká okna, která nabízejí nádherný výhled na Vyšehrad, na řeku Vltavu a Pražský hrad.

Byt je soustředěn kolem velkého obývacího pokoje, ke kterému je připojena plně vybavená kuchyň a jídelna. Tento otevřený prostor skýtá možnost rodinného a společenského života. Byt má dále dvě až tři ložnice, dvě koupelny a balkon.

Interiéry jsou vybaveny chytrými spotřebiči a kvalitními materiály, mramorem, vysoce jakostním dřevem a luxusními keramickými předměty. Byt je ideální pro rodinu.

více na http://www.theriverview.cz/river-park-place/centurion

On the third floor is situated beautiful 2-3 bedrooms appartment with large living room and dining room overlooking the river ideal for a family.

This is a wonderful and spacious apartment with an area of 180 m2. The apartment has high ceilings and over three meters tall windows that offer spectacular views of Vyšehrad, the Vltava River and Prague Castle.

The apartment is centered around a large living room that is connected to a fully equipped kitchen and dining room. This open space offers an opportunity for family and social life. The apartment has a further two to three bedrooms, two bathrooms and a balcony.

Interiors are equipped with smart appliances and high-quality materials, marble, high-quality woods and luxurious ceramic objects. The apartment is ideal for families.

more http://www.theriverview.cz/river-park-place/centurion

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu374013
Dispozice5+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha180
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.