Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyDřevařská, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Dřevařská, Brno - Veveří, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronájem zařízeného bytu 2+1kk v mezipatře cihlového domu v Brně, v ulici Dřevařská.

Celková plocha bytu je 44 m2, pokoj 16m2 (orientován do ulice), pokoj 12 m2 orientován do zahrady, předsíň, kuchyňka se sporákem, mikrovlnkou, lednicí, koupelna s vanou, moderní WC, balkon 5 m2 s posezením a slunečníkem - výhled do rekreační zahrady. Rekreační zahrada je k dispozici. Pokoje jsou neprůchozí.

Zařízení je kompletní včetně aut.pračky, sporáku, fén, lednice, rychlovarné konvice, nádobí, mikrovlnné trouby. V každém pokoji je lůžko (gauč) s peřinami.

Ohřev vody – 2xplyn.bojler, televize, internet, rozhlas. Podlaha: parkety s koberci. Dřevěná okna s trojitými skly, okna cca 3 metry nad úrovní terénu. Sklep 1,5 x 1,5 m.

Vchod do domu a k bytu po schodech. Možnost užívání zahrady k rekreaci.

Možno parkovat přímo před domem. Tramvaj a trolejbus v dosahu do 3minut.

Ubytování je pro nekuřáky, maximálně 2 osoby.

Cena: 9.000 Kč/měsíc + zálohy na inkaso 3.000,- Kč. Vratná kauce 12.000,- Kč

VOLNÉ OD SRPNA 2015

General surface apartmental is 44 m2, room 16m2 (oriented to the street), room 12 m2 (oriented to the garden), hall, bathroom with blow, modern WC, cuisine (5m2), terrace 6 m2 with sitting and parasol - view to the recreational garden. Room transit.

Arrangement full vč. aut.pračky, stove, coolroom, rychlovarné pot, dishes, micro - wawe tubes. In every room is bed (couch) with feather - beds.

Warming - up waters – gas. geyser, television, internal medicine, wireless, hair dryer. Flooring roofing: parquet with carpet. Wooden window with three - ply glass, window c. 3 metres above ground level. Entrance within doors and to flat up the stairs. Possibility usage garden to recreation. Tram and trolley 3 mine.Possible park in front of the house. Accommodation be merely for non -smokers,max.2 persons.

Total price is 9000,+dues3000. Kč monthly.

Reversible cash bail 1200.-Kč

FREE SINCE AUGUST 2015

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu374188
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha44
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.