Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 49 m² bez realitkyVáclavkova, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Václavkova, Brno - Židenice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Byt 2+1 na ulici Václavkova, Brno Židenice, 1. patro ze 3 bez výtahu, 49m, novostavba, bude částečně zařízeno, volné od 1.11. 2009

Kuchyň 9, obývák 14, ložnice 11m, chodba 9m, koupena a WC oddělené, k dispozici sklep.

Vybavení: myčka, vestavěná lednička a mrazák, sklokeramická deska, horkovzdušná trouba s grilem, v koupelně velké umývadlo a vana, na chodbě a v koupelně úložné prostory, velká vestavěná šatní skříň v ložnici, balkon 4m s výhledem na klidnou ulici, podlaha všude PVC kromě koupelny a WC (dlažba). Kabelové připojení TV a internet (UPC Mini) za 699,-Kč/měsíc.

Two-bedroom flat built in 2004 in Brno - Židenice, Václavkova Street. First floor out of 3 (without lift), 49 square metres, semi-furnished, available from 1st November 2009.

Kitchen and two separate rooms, bathroom and toilet (separate), cellar in the basement, balcony looking into a quiet little street. The kitchen is fully equipped - dishwasher, built-in fridge + freezer, glass-ceramic cooker, oven with grill, table, chairs. A bath and a big basin in the bathroom. Built-in wardrobe in one of the rooms, vinyl floor, tiles in the bathroom and toilet. Cable TV UPC Mini (or other)+ internet available in the flat for CZK 699/ month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu37423
Dispozice2+1
Podlaží1
Užitná plocha49
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.