Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyU Libeňského pivovaru, Praha - Libeň

U Libeňského pivovaru, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronajmu plně zařízený loftový byt v 5. patře o velikosti cca 45 m2 + balkon cca 4,5 m2 ,V dolní části loftu se nachází chodba, koupelna a obývací pokoj s kuchyňským koutem, v horní části loftu je ložnice. Byt je plně vybaven: kuchynská linka včetně myčky, lednice, mikrovlnné trouby, indukční desky s el. troubou, barový stůl pro 2-4 osoby, vestavěné skříně- ložnice a předsíň, rozkládací sedací souprava, konferenční stolek, TV nábytek+televize, postel s nočními stolky a světly, komoda. V koupelně je sprchový kout, pračka se sušickou. Vše designově zařízeno na míru. Orientace balkonu je na východ, výhled do klidu do zeleně.K bytu je možnost využiti sklepní koje. K nastěhování od 1.6.2020.

Kauce 20 000 Kč. Nájem na měsíc činí 20 000 Kč vč.všech poplatků (17000+3000). Preferuji dlouhodobý pronájem.

Im pleased to offer for rent this loft (one-bedroom apartment - 2+kk), 45sq.m., balcony, 5th floor, U libenskeho pivovaru str., in an attractive area of Prague 8 – Libeň. Beautiful designed loft is fully equipped including modern furniture, kitchen equipped with fridge,freezer, ceramic hob and oven, dishwasher and microwave. Concrete bathroom has a big washbasin with desk, a shower, washing machine with dryer and toilet. Cable TV with internationals channels and WiFi internet arent included in rent. Quiet location close to the center. Excellent transport links to the center - at the station "B" Palmovka, tram stops - 3min walk. Apartment is available for move-in and it is available from 1.6.2020.

Refundable deposit is 20.000 czk. Rent per month is 20 000 czk (utility usage included).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu374515
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2020
Podlaží5
Typ budovyOstatní
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.