Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 1086 m² bez realitkyRovečné - Rovečné, Kraj Vysočina

Rovečné - Rovečné, Kraj VysočinaMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Cena15 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 66 490 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Z důvodu pokročilého důchodového věku nabízím jako jediný vlastník k prodeji statek na Vysočině včetně pozemků. Jedná se o původní selské stavení velmi citlivě, kompletně rekonstruované v letech 2003-2006. Nyní je objekt využíván jako pension.

Pension je v provozu, má funkční prezentaci na internetu (www.pension-u-lipy.cz), spolupracujeme s ubytovacími portály. V objektu je ve všech prostorách zaveden bezdrátový internet. V roce 2019 jsme celý objekt vybavili novými televizory s DVB T2. Zavedeno EET, platby kartou, aj. Kapacita pensionu je 34 lůžek.

V ceně nevelkého rodinného domu v bezduchém satelitu získáte oduševnělý objekt, ve kterém Vás budu všichni rádi navštěvovat.

Ať již budete využívat statek jako opravdu veliký rodinný dům, či jako pension, jako to nyní činí moje rodina, budete denně zažívat to, co ve městě člověk prostě nalézt nemůže.

Jedinečný objekt je situovaný v panenské přírodě Vysočiny, na Hornosvratecké vrchovině poblíž Vírské přehrady a je vedle bydlení i ideálním místem pro semináře a školení , marketingové akce, cvičení jógy, relaxační pobyty, pobyty dětí v přírodě, pobyty rodin s dětmi, pobyty seniorů, apod.

Objekt má vlastní restauraci a vinárnu, sklep, velký sál, pro 35 osob, uzavřený dvůr s terasou, park se vzrostlou zelení, 2 parkoviště,10 pokojů a 3 apartmány. Součástí prodeje je veškeré vnitřní vybavení ( nábytek, elektronika, dekorace, vybavení kuchyně, bílá technika, www prezentace, kontakty na obchodní partnery, nastavené prodejní kanály ubytovacích kapacit, aj.).

Z objektu neutíkám, pouze již na tak velký objekt nemám dech a rodina se angažuje v jiných oblastech. V obci zůstávám bydlet ve svém rodném domě.

Jelikož s novým vlastníkem budeme sousedé, objekt prodám pouze osobě, která prokáže dobré úmysly a zájem uchovat do kamene vložené hodnoty.

Před kontaktem prosím zvažte, zda-li a jak budete schopni nemovitost profinancovat. Ušetříte tím čas a energii všech zúčastněných. Děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu377608
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
PENBE
VodaZ veřejného zdroje
Plocha1 086
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
OdpadVlastní čistička

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDRovečné
🚶 132 m (2 min)
PoštaRovečné
🚶 227 m (3 min)
ObchodEnpeka a.s.
🚶 237 m (3 min)
RestauraceHotel Vír
🚘 4 270 m (5 min)
LékárnaLékárna - PharmDr. Marie Nemcová
🚘 7 131 m (7 min)
ŠkolaZákladní a Mateřská škola Vír
🚘 4 716 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Olešnice
🚘 6 983 m (8 min)
Sportoviště
🚘 5 607 m (8 min)
Hřiště
🚘 1 561 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.