Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 49 m² bez realitkyPodle náhonu, Praha - Záběhlice

Rezervováno
Podle náhonu, Praha - ZáběhliceVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Byt v novém bytovém domě u Hamerského rybníku a vyhlášeného sportovního areálu Hamr Sport (http://www.hamrsport.cz/cs/) s výbornými možnostmi sportovního vyžití (kolo, běh, tenis, floorbal, squash, volejbal, fitness, beach volejbal, procházky). Byt je slunný, orientovaný na jih a nově zařízený v moderním stylu. Kuchyň je plně vybavená: sklokeramická deska, trouba, lednice s mrazákem, myčka, mikrovlnná trouba, digestoř. V obývacím pokoji je rozkládací sedačka, nábytková stěna včetně TV s uhlopříčkou 128 cm, jídelní stůl se 2 židlemi. V předsíni vestavěná skříň, v koupelně vana se sprchovou zástěnou, pračka. Prostorný balkón. Zastávka tramvají č. 11 a 6 a noční tram 56 (dojezd do centra za 20 min.) je pěšky 3 min., v blízkosti autobusy směr Budějovická, Eden atd.

Apartment in a new apartment building near the Hamr pond and a famous sports complex Hamr Sport (http://www.hamrsport.cz/cs/) with excellent sports facilities (bike, running, tennis, floorball, squash, volleyball, fitness, beach volleyball walks). The apartment is sunny, south-facing and newly furnished in a modern style. The kitchen is fully equipped: ceramic hob, oven, fridge with a freezer, dishwasher, microwave, hood. In the living room there is an unfoldable sofa, a wall unit including TV with a diagonal 128 cm, dining table with 2 chairs. In the hallway there is a spacious bulit-in wardrobe, in the bathroom there is a bath with a shower screen and a washing machine. A spacious balcony. Trams no. 11 and 6 and the night tram 56 (duration to the city center 20 min.) is within 3 min. by foot. In the surrounding there are buses in the direction Budejovická, Eden etc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu377892
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha49
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.