Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 46 m² bez realitkyKouřimská, Praha - Vinohrady

Kouřimská, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné12 500 Kč


Krásný, prostorný, nově luxusně zařízený byt 1+1 po kompletní rekonstrukci u OC Flora. Kuchyň je vybavena novou moderní kuchyňskou linkou a spotřebiči (lednice s mrazničkou, sklokeramická deska,el.trouba,myčka). V koupelně je vana,pračka,WC samostatné. Na podlahách jsou v obývacím pokoji dřevěné parkety, dlažba koupelně a WC, v kuchyni a prostorné předsíni laminátová podlaha, dálkové vytápění. V obývacím pokoji dvoulůžko s úložným prostorem, moderní nová nábytková stěna, křesla, rozkládací pohovka. Dům je po rekonstrukci je ve velice tiché klidné ulici. Vinohrady jsou velice žádaná lokalita, která poskytuje skvělou občanskou vybavenost ( spousta obchodů, restaurací, 5 minut chůze k nákupnímu centru Palác Flora) a perfektní dopravní dostupnost (stanice metra Želivského je vzdálena 3 minuty chůze od domu, tramvajová zastávka 1 minutu). Parkování možné v krytých garážích v blízkém okolí. Výhled z obývacího pokoje i kuchyně do zeleně v přilehlém parku.

K nastěhování: 1/7/2008

spacious, newly furnished flat 1+1 nearby shopping centre Flora. Flat is complete renovated including water and electric distribution, in the house will be brand-new lift in a few weeks. Kitchen is equipped by new modern kitchen unit and appliances (fridge, oven and hotplate, dishwasher). In the bathroom is bath tub, washing machine, toilet is separated. There is wooden parquets in the living room, tile in the bathroom and WC, laminate in the kitchen and hall. In the living room there is double bed with storage space and new modern cabinet furniture. House is after compltete reconstruction and it's situated in calm and quiet street. Vinohrady is very requested locality offering great civic amenities (plenty of shops, restaurants,...; cca 5 minutes walk to the shopping center Flora) and wonderful transport connection with the city center (metro station "Zelivskeho" is only 3 minutes walk, tram station just 1 minute). Parking available in garage in neighbourhood.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu3787
Dispozice1+1
Typ budovyOstatní
Plocha46
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.