Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 20 m² bez realitkyKamenická, Praha - Holešovice

Rezervováno
Kamenická, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Od červenece, případně již od června nabízíme k pronájmu malý, útulný byt v I.patře bytového domu v Praze 7 - Holešovicích. Bytový dům je situován nedaleko od Stromovky. V docházkové vzdálenosti jsou také Letenské sady. Je zde vynikající spojení na Vltavskou ale i na Hradčanskou. Výhled je do vnitrobloku (pohled nejen na protější domy ale i do zeleně). V pokoji plovoucí podlaha, koupelna spojená s WC, sprchový kout. Vhodné spíše pro jednu osobu bez zvířat. Preferujeme dlouhodobého nájemce. V bytě je základní nábytek. Kuchyňka je umístěna na patře a je sdílená s dalšími nájemníky z 1.patra. V kuchyni jsou dva sporáky s troubou, chladnička, mikrovlnná trouba, kuchyňská linka s dřezem. Prádelna se dvěma pračkami k dispozici v suterénu domu.

Kauce činí 9 500,- Kč a je splatná v den podpisu nájemní smlouvy. Nájemné za první měsíc se hradí nejpozději v den předání bytu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu379263
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha20
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.