Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 50 m² bez realitkyHejtmanská, Praha - Kyje

Hejtmanská, Praha - KyjeVybaveno
Měsíční nájemné9 900 Kč

+ Poplatky za služby1 900 Kč


Pronajmu velký luxusní podkrovní byt v lukrativní vilové čtvrti Kyje v krásném prostředí s balkonem a s výhledem do zeleného pásma. Byt je plně zařízený novými spotřebiči pračka,lednice. Velká a prostorná kuchyně s dostatkem pracovního prostoru a velkým pracovním pultem. Obývačka zařízena luxusním nábytkem z Itálie rozkládací sedací souprava, velký jídelní stůl, topení plyn centrál nový kotel v kuchyni taktéž plyn. Dostatek světla velká francouzská okna a střešní okna. Koupelna okládaná, závěsné wc, střešní okno, velké zrcadlo s umyvadlem, velká vana pro 2 osoby. Všude kvaltní laminátová dlažba. Jen pro solventní zájemce. Děti a zvířata ne. K nastěhování po dohodě. Nutno vidět. Velmi krásný byt na dobrém a dostupném místě u metra 15 minut centrum. Koupelna společná s dvěma ćistotnými a bezproblémovými nájemníky. Pro max 1 osobu.

Rent a big luxury penthouse in a prime residential area Kyje in a beautiful setting with a balcony and a view into the green zone. The apartment is fully furnished with new appliances washing machine, refrigerator,. Large and spacious kitchen with ample work space and a large work desk storage space. Living room furnished with luxury furniture from Italy sofa, large dining table, gas central heating new boiler in the kitchen also gas. Plenty of light, large French windows and skylights. Bathroom , hanging toilet, a sunroof, a large mirror and sink, large bath. Everywhere laminate tiles. Only for solvent rent. Children and animals do not. The occupancy agreement. Must see. Very nice apartment in a good and accessible location near Metro Center 15 minutes.Only for one or two people.Bathroom is together with two clean people.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu380214
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.