Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyVlkova u Riegrových sadů!!!, Praha - Žižkov

Vlkova u Riegrových sadů!!!, Praha - Žižkov
Cena2 550 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 814 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Velmi pěkný, kompletně zrekonstruovaný byt v osobním vlastnictví 1+1 (2+kk), 44m², ve Vlkově ulici, P 3 - Žižkov. Byt je v 1 patře. Klidný dům s bezproblemovymi sousedy, nachází se v samém centru žižkova 500m Riegrových sadů a přímo naproti novému parku Rajská zahrada. Byt má předsíň, obytnou kuchyň a jeden samostatný obývací pokoj s velkým dřevěným patrem na spaní (pro 2 os.). Na podlaze jsou parkety a dlažba. Rekonstrukce - kuchyň, pokoj, koupelna s vanou, WC, podlahy, štuky, rovody vody a el. energie. Velmi nízké měsíční poplatky za užívání bytu. Orientace J/S. Veškerá občanská vybavenost. Tramvaj 2min. chůze - 2 zastávky na Václavské náměstí, metro Nám. Jiřího z Poděbrad - 8min chůze. Nová rohová kuchyň s varnou deskou, velká skříň na míru zůstávají součástí bytu. Prosim kontaktujte mne pres email (kvuli stale volajicim RK) a domluvime se dal. DEKUJI.

Very nice flat, after reconstruction in individual assets 1+1 (2+kk), 44m² in Vlkova street, Praha 3 - heart of Zizkov. Flat is in 1st floor.Quite building with fine neighbours is 500 meters from the park "Reigrovy sady" and just opposite to new park "Rajska zahrada". There is a foyer, big kitchen, bathroon, wc and living room with great wooden "sleeping floor" for 2 person. There are parquet and paving on the floor. Orientation: south/nord. Tramway: 2min by walk and 2 station to "vaclavske namesti", metro "jiriho z podebrad" 8min. by walk. New corner kitchen with hotplate and big warderobe will stay at the flat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu38060
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha44
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.