Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 923 m² bez realitkyŠkolní, Loděnice - Loděnice u Berouna, Středočeský kraj

Školní, Loděnice - Loděnice u Berouna, Středočeský kraj
Cena1 938 300 Kč

Tato nemovitost již od 8 362 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám stavební pozemek o rozloze 923 m2, ve svahu, orientován na jih. Přípojky: vodovod, plyn, elektrika, dešťová kanalizace, do r.2012 splašková kanalizace. U sjezdu z dálnice D5 na Plzeň, 10 min od Zličína. Výborná dostupnost autobusem, skvělá infrastruktura. Ideální pozemek pro zástavbu moderním rodinným domem. Lehce dosahnutelný status nízkoenergetického či pasivního domu. Možnost nahlédnutí do zpracované projektové dokumentace nízkoenergetického domu pro ohlášení stavby, která byla pro tento pozemek zpracována. Pozemek je oplocen ze tří stran. ŽÁDÁM REALITNÍ MAKLÉŘE, ABY MNE DÁLE NEKONTAKTOVALI.

An land for sale, area 923m2, for house bouild. The land is situted in slope, orientated to south. Connections: water, gas, electrocity and storm sewer supply. Waste water sewerage until 2012. By the exit of highway D5 to Plzeň, 10 minutes from Zličín. Excelent reachability by bus, excelent infrastructure. Ideal land for modern house. Easy tu reach the status of Passive or Low cost energy building. There is an possibility for the architectural design originally made for this land to be shown to eventual interested person. The land is fanced from three sides. I ASK THE REAL AGENTS TO DO NOT CONTACT ME ANYMORE.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu38069
VlastnictvíOsobní
Plocha923
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.