Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyKišiněvská, Praha - Vršovice

Rezervováno
Kišiněvská, Praha - Vršovice
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Byt se skvělou dispozici: má 3 samostatní neprůchozí pokoje (21 m2, 18 m2, 13 m2), samostatní WC, předsíň kuchyň, koupelnu, spíž i sklep. Dvě ložnice jsou orientované na východ, obyvák na západ. Byt je ve 3. patře činžovního domu s výtahem i kočikární. Topení je podlahové. Nechybi pračka, lednice ani myčka. Poplatky zavisi od poctu osob. Elektrika a plyn se prevadi na najemcu (cini cca 1000 Kc navic).

Vynikající dopravní dostupnost i skvělá občanská vybavenost:

Lokalita je vzdálená 10min tramvají do centra města s přímým spojem tak do centra jako i na Florenc či hlavní nádraží. Zastávka tramvaje i autobusu 2min chůze. Byt je hned vedle obchodního centra Eden včetně hypermarketu Tesco, posilovně, bazénu, stadiónu Slavie, pošty, školy). Pravidelní farmářské trhy vzdálené 5min chůze.

Flat with great disposition: it has three separate rooms (21 m2, 18 m2, 13 m2), separate toilet, hall, kitchen, bathroom, closet and basement storage. Two bedrooms have windows to the east, the living room to the west. The flat is on the third floor; with an elevator and storage for baby-buggies-bicycles in the building. Heating is provided by underfloor heating. There is of course a fridge, dishwasher and washing machine provided as well. Bills are dependant on the number of people in the flat. Electricity and gas bills are separate and represent cca 1000 Kc per month.

Excellent transport links and great facilities in the neighbourhood: The location is 10-min tram ride from the city centre with a direct connection to both bus terminal Florenc and the main railway station. The bus and tram stops are both 2min away. There is also Eden shopping centre including hypermarket Tesco, gym, swimming pool, football stadium Slavia, post office and schools right next door. We also have farmer´s markets taking place 5-min walk away.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu380830
Dispozice3+1
Dostupné od1. 8. 2018
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha74
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.