Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 102 m² bez realitkyHavlíčkova, Brno - Stránice, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Havlíčkova, Brno - Stránice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné4 600 Kč

+ Vratná kauce4 602 Kč


Byt má 4 pokoje (1 pokoj je volný, 20,5 m² a je neprůchozí), kuchyň, koupelnu, záchod, komoru, dohromady 103 m². Vybavení: kuchyňská linka, plyn. trouba, plyn. sporák, mikrovlnná trouba, lednička, pračka, sprcha, nábytek (možné doplnit), internet VDSL Wi-Fi v ceně (40 Mbit), (UPC optický kabel zaveden před byt, instalace zdarma, slevy od UPC na první měsíce). Dům má novou fasádu a okna.

Dům se nachází na Havlíčkově ul., Masarykova čtvrť, 4 zastávky tramvají od České ulice. Jde o klidnou rezidentní čtvrť. Kousek od domu je Wilsonův park 200 m, potraviny 60 m, park a bazén-koupaliště na Kraví hoře 400 m, restaurace, kavárny, 2x vysok. koleje, konečná tramvaje č.4 (směr Česká - Hl.nádraží - Obřany a zpět) i autobus č. 68 (směr Kr. pole a směr Pisárky - Kohoutovice). Většina škol v dobré dostupnosti, poloha blízko centra. U domu také 5 volných - bezplatných parkovacích míst pro nájemníky + možnost kratšího parkování na chodníku. Kolem celého domu a na chodbě domu je kamerový systém se záznamem. Nájem za pokoj vč. všech poplatků 4600 Kč, kauce - jeden nájem, pouze pro jednu osobu, tel. 733 707 367, email: igor.brno@seznam.cz, do mailu uveďte telefonní spojení. Pouze volat nebo email. Ne sms nebo Bezrealitky-email-odpověď. Nastěhovat se je možné od 6. 4. 2020. Nábytek na fotkách může zůstat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu380965
Dispozice4+kk
Dostupné od2. 4. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha102
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.