Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 50 m² bez realitkyU akademie, Praha - Bubeneč

Určeno ke spolubydlení
U akademie, Praha - BubenečVybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby1 300 Kč
+ Vratná kauce7 300 Kč


Hledám 1 spolubídlící/ho do 50 m2 bytu na Letné, za rohem od Stromovky a Akademie výtvarných umění. V bytě jsou dva pokoje, kuchyňský kout je oddělen závěsem v jednom z nich. Do druhého zařízeného pokoje (24 m2) s velkým frontálním do ulice vystupujícím oknem někoho hledám – nejlépe nekuřáka/čku a bez domácích mazlíčků. Lednička ve vstupní hale, odděleně toaleta a koupelna s vanou, pračka. V rezidenční oživující se čtvrti s kavárnami a v podstatě se vším dostupným lokálně za rohem, Billa, pošta 3 min od bytu. 7300 Kč, kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu, volný od 1. 9. 2017 nebo poloviny září.

I'm looking for 1 flatmate to 50m2 appartment in Letná, around the corner from Stromovka and the Academy of Fine Arts. The apartment has got two rooms, the kitchen unit is in one of them, separated by a curtain. For the other big furnished room (24m2, huge frontal window) I am looking for someone - preferably a non-smoker without pets. Refrigerator in the lobby, separate toilet and bathroom with bathtub, washing machine… booming fancy neighborhood with number of cafes and bars and essentially everything available in local shops, Billa supermarket, post-office are 3 min from the apartment, rent is 7300 Kc, refundable deposit - 7300 Kc. Available from 1st Sept. 2017 or the mid of September.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu381007
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.