Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkySluneční náměstí, Praha - Stodůlky

Sluneční náměstí, Praha - StodůlkyMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 800 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu krásný, kompletně zařízený byt v těsné blízkosti metra Hůrka v moderním výškovém domě s non-stop recepcí. Součástí prostorného obývacího pokoje je barový jídelní stůl a plně zařízená kuchyňská linka (včetně kombinované lednice, myčky nádobí, mikrovlnky, trouby a designového setu rychlovarné konvice a toustovače). Oddělená ložnice nabízí kromě odpočinku v posteli nebo při čtení i možnost práce nebo studia u velkého pracovního stolu. Zrcadlová vestavná skříň na chodbě nabízí dostatek úložného prostoru. Koupelna je vybavená vanou a koupelnovým nábytkem, wc je zvlášť. Součástí pronájmu je možnost úschovy jízdních kol v kolárně na patře. Možnost pronájmu garážového stání za 1200,-.

Jedná se o rezidenční čtvrť s velmi dobrou občanskou vybaveností (městský úřad, pošta, restaurace, obchody, školy a školky...), v těsné blízkosti zeleně (centrální park Prahy 13, Prokopské a Dalejské údolí) a možností sportovního vyžití (tenisové kurty a hala, badmintonová hala, bazén, fitness centrum,...). Velmi dobrá dostupnost do centra i z města - stanice metra Hůrka cca 100m, stanice denních i nočních autobusů cca 5 minut chůze, 5 minut jízdy od Rozvadovské spojky.

Poplatky (celkem 4800,- za měsíc) zahrnují měsíční platby na teplo, vodu, elektřinu atd. - tyto platby jsou zálohové a budou jednou ročně zúčtovány podle skutečných nákladů. Spolehlivé internetové připojení je také v ceně.

Byt bude k nastěhování od 8.8.2021, prohlídky možné ihned. Nekuřáci preferováni!

A beautiful and completely furnished apartment for long-term rental, right next to the metro station Hůrka. The apartment is on the 16th floor of a modern apartment building with a 24/7 reception desk. The living room also features a dining table with bar stools and a fully equipped kitchen (including a combined refrigerator, dishwasher, oven and a stylish set of an electric kettle and toaster). A separate bedroom offers a comfortable bed, large desk, office chair and storage space. A spacious in-built wardrobe in the hallway offers plentiful storage space. The bathroom is equipped with a bathtub and bathroom furniture, the toilet is in a separate room. The lease also features a bike storage room. A parking space in the underground garage can be rented separately for CZK 1200,- per month.

The apartment is located in a residential area with a very good level of civic amenities (municipal house, post office, shops, schools,...), close to parks (central park of Prague 13, "Prokopské" and "Dalejské" valleys) and sports facilities (tennis courts and tennis hall, badminton hall, swimming pool, fitness center,...). Very good access both to Prague's downtown and out of town - 100 metres away from the metro station Hůrka, approx. 5min walk away of a bus stop (both day and night buses) and about 5min ride away from a highway towards Rozvadov border crossing).

The monthly fees (4800,- Czech crowns) include payments for heating, water, electricity etc. - these are advance payments to be made every month but once per year these are compared to a statement of actual costs. The apartment has an internet service contracted and included in the price.

The apartment will be available since August 8, viewings are possible immediately. Non-smoking tenants are preferred!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu381084
Dispozice2+kk
Podlaží16
Typ budovyPanel
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDHůrka
🚶 206 m (2 min)
PoštaPraha 58
🚶 214 m (3 min)
ObchodRuské Potraviny
🚶 66 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 158 m (2 min)
RestauraceNa Výsluní
🚶 77 m (1 min)
LékárnaPoliklinika Hůrka
🚶 25 m (0 min)
ŠkolaFakultní základní škola Mezi Školami
🚶 315 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Havaj
🚶 316 m (4 min)
Sportoviště
🚘 2 304 m (7 min)
Hřiště
🚶 211 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.