Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 150 m² bez realitkyJiráskova, Třeboň - Třeboň, Jihočeský kraj

Jiráskova, Třeboň - Třeboň, Jihočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím dlouhodobý pronájem plně zařízeného bytu v prvním podlaží a podkrovního apartmánu ve zrekonstruované prvorepublikové vile v klidné vilové čtvrti nedaleko centra Třeboně včetně dvojgaráže a rozlehlé zahrady. Lze využít pro soukromé bydlení nebo jako prostory pro podnikání (např. zubní ordinace). Byt v prvním patře tvoří kuchyňka, 3 ložnice (jedna průchozí, lze využít jako obývák), 1 WC, 1 koupelna s vanou a 1 koupelna s WC a sprchou. Podkrovní apartmán je velká místnost s originálními trámy, samostatným WC a koupelnou.

We offer long-term lease of fully furnished apartment on the first floor and an attic apartment in the reconstructed villa in a quiet residential area near the center of Trebon, including double garage and large garden. Can be used for private housing or business premises (eg. dental surgery). Apartment on the first floor consists of a kitchen, three bedrooms (one walk-through, can be used as living room), 1 toilet, 1 bathroom and 1 bathroom with toilet and shower. Attic apartment is a large room with original beams, separate toilet and bathroom.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu381224
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha150
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.